Menu Sluiten

Italiaanse Boerenbruiloft in Rijsbergen

Op carnavalsdinsdag 5 maart is iedereen van harte welkom op de ‘Italiaanse Boerenbruiloft’ die Buurtschap Kruispad organiseert. Deze happening zal plaatsvinden bij Connie’s café aan de kruispad in Rijsbergen

Het bruidspaar, Maaike Nooren en Mark Hapers, zal samen met hun familie, vrienden en bekenden opgehaald worden om 14.00 met medewerking van blaaskapel ‘twee Veuraf’. Tussen 14.30 en 15.30 is er een receptie, waarbij iedereen het bruidspaar kan verrassen met een klein, maar ludiek Italiaans cadeautje. Daarna gaat het feest volledig los met muziek van The Wedding Band(Frank Roelands en Ben van Dun) die ook speciale Italiaanse feestnummers zullen laten horen. Ook de Raad van Elf zal dit feestgebeuren komen bijwonen, en er is ook nog een verrassingsoptreden. Voor de bruiloftsgasten is er tussen 18.00 en 19.00 een  bruiloftsmaaltijd, wat mogelijk is gemaakt door diverse sponsoren.

Ook is er een mooie prijs voor degene die deze dag op z`n best Italiaans gekleed is en/of zich als een echte Italiaan gedraagt. Kortom, veel vertier en ambiance, wat je niet mag missen. Wees welkom!!.

P.S voor degenen die dat willen kunnen meerijden met de huifkar vanaf het Lindekesplein tussen 14.30 en 15.30.

Gerelateerd nieuws