Menu Sluiten

Onze Carnavalskraker

Ons West Brabant is op zoek naar Onze Carnavalskraker van 2020. Denk jij die kraker te hebben gemaakt? Stuur hem dan snel in!

De liedjescompetitie host als een rode draad door de programmering van Ons Carnaval. Artiesten die onlangs een carnavalslied hebben opgenomen, kunnen deze mét bijbehorende clip insturen voor de wedstrijd. Een vakjury selecteert 11 liedjes die meedingen naar de eindoverwinning. Via een poll op de website van Ons West Brabant kan op de 11 liedjes gestemd worden. De stemmers bepalen samen met de vakjury de einduitslag.

Tijdens een speciale carnavalsuitzending op vrijdagmiddag 21 februari om 16:00 uur wordt de Top 3 op de radio bekendgemaakt. Deze drie artiesten treden met hun liedje op tijdens De Grote Carnavalsshow in Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur. Daar wordt ook om 16:00 uur bekendgemaakt welk nummer is gekozen tot Onze Carnavalskraker 2020. Uiteraard is het winnende liedje met carnaval veelvuldig te zien en te horen op Ons West Brabant.

Artiesten worden hierbij opgeroepen om hun recente carnavalslied mét videoclip uiterlijk 9 februari in te sturen via het AANMELDFORMULIER. De omroep moet het lied en de clip rechtenvrij kunnen vertonen.